Voor 21u00 in Nederland besteld (België 23u00), levering binnen de 24u
0

Je winkelwagen is nog leeg


Slaap jezelf gezonder en dynamischer met de meest effectieve Aarding™ methode: het Aardingslaken of de Aardingsmat

met de meest effectieve aardingsmethode: de Aarding™ aardingslakens of -matten

Een diepe herstellende slaap is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden met een geaard aardingslaken of -mat is een uiterst efficiënte manier om je gezondheid snel en doeltreffend te ondersteunen, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam.

Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan. Zo zijn we ontworpen en duizenden jaren ontwikkeld, blootsvoets in contact met de grond.
Nu kun je effectief slapen in verbinding met deze natuurlijke en ontstressende energie in je eigen slaapkamer.

Aarding™ aardingslakens en -matten zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te helpen harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons.

Ze kunnen helpen je lichaamsstress te verlagen(1), de nodige zuurstof (2) aan je organen, spieren en weefsels te geven, door een verbeterde bloeddoorstroming(3)

Ze kunnen ontstekingen(4)(5) helpen neutraliseren zoals de natuur het voorzag en je lichaam helpen om intensiever te herstellen (6) tijdens de slaap of op het werk

Clint Ober (US) is de grondlegger van het aarden en auteur van het boek: "Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?"

Een aardingslaken gebruiken kan gelijk staan, door de natuurlijke werking ervan op je lichaam, met jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, door een diepere, herstellende nachtrust en in optimale gezondheid.

Opgelet voor Chinese namaakproducten!
Bij Aarding™ dragen we betaalbare kwaliteit zeer hoog in ons vaandel.
We deden even de test. Kijk je mee?

1.De Biologische Effecten van Aarding op het Menselijk Lichaam Gedurende de Slaap gemeten via Cortisol Levels en Subjectieve Rapportage van Slaap, Pijn en Stress. The Journal of Alternative and Complementary Medicine Vol. 10, Nr 5 pp. 767–776. Maurice Ghaly and Dale Teplitz..
2. Veranderingen in Polsfrequentie, Ademhalingsfrequentie, Bloedoxygenatie, Perfusie-index, Huidgeleiding en hun Variabiliteit veroorzaakt tijdens en na Aarding. The Journal of Alternative and Complementary Medecine, Volume 16, Number 1, 2010, pp. 1–7, Gaetan Chevalier7.
3. Earthing (Aarding) van het Menselijk Lichaam vermindert de Bloedviscositeit, een belangrijke Factor bij Hart- en Vaatziekten. The Journal of Alternative and Complementary Medicine, Vol. 19, Nr 2, 2013, pp. 102–110. Gaetan Chevalier, Stephen T. Sinatra, James L. Oschman, Richard M. Delany.
4. De Biologische Effecten van Aarding op Ontstekingen, de Immuunrespons, Wondgenezing, Preventie en Behandeling van Chronische Ontstekings- en Auto-immuunziekten. Maurice Ghaly, Dale Teplitz. The Journal of Inflammation Research. 24-03-2015
5. Het Aarden van het Menselijk Lichaam vermindert Chronische Ontstekingen en gerelateerde Chronische Pijn. ESD Journal, A. Clint Ober. 14-7-2003

De Hoogste Kwaliteit Gegarandeerd
Aarding™ aardingslakens zijn standaard geweven met 5% antibacterieel en antiviraal zilvergaren (tussen 650 en 900 meter). Dit geeft de beste geleidbaarheid zonder het gevoel van het natuurlijke organisch katoen te verminderen voor je slaapcomfort.
Onze aardingslakens en -matten blijven daarom aangenaam en comfortabel bij gebruik. Alle medische testen zijn tot nu toe uitgevoerd op deze lakens en matten. Meer zilvergaren is niet nodig in termen van aarding en duurzaamheid van de aardingslakens of -slopen. Het maakt het product enkel duurder en vermindert ook de hoeveelheid katoen in het laken dat nodig is om de zouten en zuren in je transpiratie te bufferen om oxidatie te voorkomen.

Je kunt best je eigen bovenlaken boven de Aarding™ lakens (en matten) gebruiken zonder afname van de effecten voor je gezondheid. Dit vermindert ook de wasbeurten en verlengt zo de levensduur van je aardingslakens en slopen.

Aarding™ lakens & matten zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar en, bij normaal gebruik, hebben het langste aardingsresultaat voor je lichaam. Nooit wassen met bleekmiddel of wasverzachters, maar met een kleurwasmiddel of met onze nieuwe Ecostrips.

Als alternatief bieden wij nu ook zachte & ademende Aarding™ Slaapmatten op basis van koolstof leatherette met identieke aardingscapaciteiten voor je lichaam.

Disclaimer:

Ontstressen en recupereren op een zo natuurlijk mogelijke manier

Caroline Coussens (NL)

Ik gebruik nu zo’n 3 weken de aardingsprodukten (laken, sloop, matje, zitdekentje) en ben super enthousiast!!! In m’n shiatsu/voetreflex/rebalancing praktijk heb ik al enkele mindblowing ervaringen met cliënten gehad (waaronder de been trombose), slaap zelf al stukken beter, super herstel na halve marathon! Ik kan het wel van de daken schreeuwen!

Keesy Whitehall (BE)

Hey Ludo,
Wat een magisch slaaplaken, zeg!! Ik heb chronisch pijn, vaak zo fel dat ik moeilijk kan stappen. Na 3 nachten aardenn is mijn pijn meer dan gehalveerd! En sta ik in één vlotte beweging op van een stoel én zelfs uit bed!

Adrienne Theunis (NL)

Het slapen van mijn kinderen op een aardingslaken is geweldig. De oudste slaapt langzaam aan steeds meer! De eerste week gemiddeld 30 min meer en de tweede week 1 uur meer. De jongste zat al jaren aan de melatonine en sinds twee weken is ze zonder en behalve dat ze snel inslaapt,slaapt ze ook langer. Vannacht 11,5 uur! Overdonderd!

Debby Pauwels (NL)

Ik ben superblij met mijn aardingslaken. Ik hoef geen bedsokken meer aan, mijn voeten zijn heel snel warm in bed, mijn hele lichaam voelt warmer en behaaglijker aan. Ik hoef geen slaaptabletten meer te slikken, val snel in slaap en slaap veel dieper. s’ Morgens wordt ik uitgerust wakker en heb veel meer energie. Ik ben super enthousiast en heb ook een kussensloop besteld.
Disclaimer:

Dit zijn enkele individuele ervaringen die niet voor elke gebruiker representatief of van toepassing kunnen zijn.

De namen zijn gedeeltelijk veranderd vanwege privacybescherming in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van de EU


Aard jezelf 's nachts met een Aarding™ Aardingslaken, -Mat of Recovery Bag

en overdag met een aardingsmatje aan de PC of op een aardingsdekentje

's Nachts, tijdens je slaap, is de beste periode om jezelf te aarden en te recupereren. In een diepere herstellende slaap krijgt je immuunsysteem elke nacht urenlang een natuurlijke boost zodat je gezondheid aanzienlijk kan versterken.

Ideaal als start om jezelf te aarden is een aardingshoeslaken of -mat rond je matras (die blijven mooi op hun plaats en garanderen veel contactpunten) al dan niet met een aardings kussensloop als je extra focus wilt leggen op het hoofd, bovenrug en nekgedeelte. Hoe meer directe aanrakingspunten verdeeld over je lichaam hoe beter aarden voor je kan werken.

Een Recovery Bag is een slaaplaken (zak) met rits en wordt meer op reis gebruikt, bij intensieve recuperatie na een ingreep of trauma of door sporters die er een competitief voordeel door verkrijgen. Het is niet afhankelijk van het formaat van je matras en dus handig bv. op hotel of bij vrienden.

Maar op reis kun je bv. ook een Half Sheet meenemen, een vlak laken van 90 op 200cm met 2 extra instopstroken in de lengte van 60cm.

Voor dagelijks gebruik echter is een aardingshoeslaken ideaal, al dan niet met een aardingssloop samen in een voordelige set. Hier start je mee.

Een aardingsdeken wordt eerder gebruikt als wikkel om overdag bij te aarden bv. in de zetel bij herstel van een ingreep, sportprestatie, zware inspanning of ziekte.

Je start met jezelf 's nachts te aarden maar voor een kleine en zinvolle extra investering kun je ook een aardingsmatje onder je polsen bij het lezen, aan de computer, of met je voeten erop, gebruiken zodat je ook overdag je lichaam kunt versterken. Zoals bij elk aardingsproduct neutraliseert het dan ook nog eens effectief de electrosmog rondom je heen.