Voor 22.00 uur besteld: dezelfde dag wereldwijd verzonden. Snelle bezorging
0

Your Cart is Empty


Slaap jezelf gezonder en dynamischer met de meest effectieve Aarding™ methode: het Aardingslaken of de Aardingsmat

met de meest effectieve aardingsmethode: de Aarding ™ aardingsbladen of matten

Een diepe herstellende slaap is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden met een geaard aardingslaken of -mat is een uiterst efficiënte manier om je gezondheid snel en doeltreffend te ondersteunen, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam.

Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan. Zo zijn we ontworpen en duizenden jaren ontwikkeld, blootsvoets in contact met de grond.
Nu kun je effectief slapen in verbinding met deze natuurlijke en ontstressende energie in je eigen slaapkamer.

Aarding™ aardingslakens en -matten zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te helpen harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons.

Ze kunnen helpen je lichaamsstress te verlagen(1), de nodige zuurstof (2) aan je organen, spieren en weefsels te geven, door een verbeterde bloeddoorstroming(3)

Ze kunnen ontstekingen(4)(5) helpen neutraliseren zoals de natuur het voorzag en je lichaam helpen om intensiever te herstellen (6) tijdens de slaap of op het werk

Clint Ober (US) is de grondlegger van het aarden en auteur van het boek: "Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?"

Een aardingslaken gebruiken kan gelijk staan, door de natuurlijke werking ervan op je lichaam, met jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, door een diepere, herstellende nachtrust en in optimale gezondheid.

Opgelet voor Chinese namaakproducten!
Bij Aarding™ dragen we betaalbare kwaliteit zeer hoog in ons vaandel.
We deden even de test. Kijk je mee?

1.De Biologische Effecten van Aarding op het Menselijk Lichaam Gedurende de Slaap gemeten via Cortisol Levels en Subjectieve Rapportage van Slaap, Pijn en Stress. The Journal of Alternative and Complementary Medicine Vol. 10, Nr 5 pp. 767–776. Maurice Ghaly and Dale Teplitz..
2. Veranderingen in Polsfrequentie, Ademhalingsfrequentie, Bloedoxygenatie, Perfusie-index, Huidgeleiding en hun Variabiliteit veroorzaakt tijdens en na Aarding. The Journal of Alternative and Complementary Medecine, Volume 16, Number 1, 2010, pp. 1–7, Gaetan Chevalier7.
3. Earthing (Aarding) van het Menselijk Lichaam vermindert de Bloedviscositeit, een belangrijke Factor bij Hart- en Vaatziekten. The Journal of Alternative and Complementary Medicine, Vol. 19, Nr 2, 2013, pp. 102–110. Gaetan Chevalier, Stephen T. Sinatra, James L. Oschman, Richard M. Delany.
4. De Biologische Effecten van Aarding op Ontstekingen, de Immuunrespons, Wondgenezing, Preventie en Behandeling van Chronische Ontstekings- en Auto-immuunziekten. Maurice Ghaly, Dale Teplitz. The Journal of Inflammation Research. 24-03-2015
5. Het Aarden van het Menselijk Lichaam vermindert Chronische Ontstekingen en gerelateerde Chronische Pijn. ESD Journal, A. Clint Ober. 14-7-2003

De Hoogste Kwaliteit Gegarandeerd
De Aarding™ aardingslakens, -slopen en -dekens zijn standaard geweven met 5% antibacteriële en antivirale zilver garen (tussen 650 en 900 meter). Dit geeft de beste geleiding zonder dat het aanvoelen van het natuurlijk zuiver biokatoen je slaapcomfort verminderd. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen.
Alle medische testen werden tot nu toe op deze stof uitgevoerd. Meer zilver heeft geen zin naar aarding en duurzaamheid van het laken, deken of de kussensloop. Het maakt het product enkel harder en duurder. Meer zilver vermindert ook de hoeveelheid katoen in het laken dat nodig is om de zouten in je transpiratie te bufferen om oxidatie te voorkomen.

Je kunt prima jeeigen bovenlaken over de Aarding™ lakens gebruiken zonder dat de efficiëntie voor je gezondheid erdoor daalt. Dit vermindert de wasbeurten en verlengt de leeftijd nog van je aardingslaken.

De aardingslakens, -matten en slopen zijnvan de hoogste kwaliteit en gaan, bij normaal gebruik, even lang mee als een niet geaard product.
Wel niet wassen met bleekmiddelen of wasverzachters maar met een kleurwasmiddel of met de nieuwe Ecostrips.

Als alternatief bieden we nu ook zachte en ademende Aarding-slaapmatten aan, op basis van met koolstof doordrenkt kunstleer, met identieke aardingseigenschappen voor je lichaam en met een zeer lange levensduur.

Disclaimer:

De-stress en recupereren op de meest natuurlijke manier mogelijk

 • "Van het laken en de kussensloop ervaar ik heel veel goeds. Zo gauw ik op m’n bed ga liggen heb ik na 1 minuut de rustigste ademhaling ter wereld. Ik ben bijna verliefd op m’n bed. En ik heb al meerdere kleine genezingen gehad..."

  Tine Van Lierde, Antwerpen (B)

  Ambtenaar

  "Een wonder is gebeurd 🤩 voor diegene die moeilijk kunnen slapen, inslapen of niet uitgerust wakker kunnen worden. Met deze aanpassing ben ik voor het eerst in jaren uitgerust wakker geworden!!!"

  Sabine Baumeister, Brielle (Nl)

  Energetisch therapeute

  "Ik gebruik het al 3 jaar. Mijn reumatische klachten -stijfheid en pijn- werden na de eerste nacht al aanzienlijk minder. Echt een aanrader."

  Martha Joris

  Kindertherapeute

  "Ik slaap op het laken en de kussensloop. Slaap beter, ben uitgeruster, verkoudheid weg. Top Hoor! Je voelt alles doorstromen als je gaat liggen. Ik ben super tevreden."

  Wietske Smit, Utrecht (Nl)

  Huisvrouw

Disclaimer:

Dit zijn enkele individuele ervaringen die niet voor elke gebruiker representatief of van toepassing kunnen zijn.

De namen zijn gedeeltelijk veranderd vanwege privacybescherming in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van de EU


Aard jezelf 's nachts met een Aarding™ Aardingslaken, -Mat of Recovery Bag

en overdag met een aardingsmatje aan de PC of op een aardingsdekentje

's Nachts, tijdens je slaap, is de beste periode om jezelf te aarden en te recupereren. In een diepere herstellende slaap krijgt je immuunsysteem elke nacht urenlang een natuurlijke boost zodat je gezondheid aanzienlijk kan versterken.

Ideaal als start om jezelf te aarden is een aardingshoeslaken of -mat rond je matras (die blijven mooi op hun plaats en garanderen veel contactpunten) al dan niet met een aardings kussensloop als je extra focus wilt leggen op het hoofd, bovenrug en nekgedeelte. Hoe meer directe aanrakingspunten verdeeld over je lichaam hoe beter aarden voor je kan werken.

Een Recovery Bag is een slaaplaken (zak) met rits en wordt meer op reis gebruikt, bij intensieve recuperatie na een ingreep of trauma of door sporters die er een competitief voordeel door verkrijgen. Het is niet afhankelijk van het formaat van je matras en dus handig bv. op hotel of bij vrienden.

Maar op reis kun je bv. ook een Half Sheet meenemen, een vlak laken van 90 op 200cm met 2 extra instopstroken in de lengte van 60cm.

Voor dagelijks gebruik echter is een aardingshoeslaken ideaal, al dan niet met een aardingssloop samen in een voordelige set. Hier start je mee.

Een aardingsdeken wordt eerder gebruikt als wikkel om overdag bij te aarden bv. in de zetel bij herstel van een ingreep, sportprestatie, zware inspanning of ziekte.

Je start met jezelf 's nachts te aarden maar voor een kleine en zinvolle extra investering kun je ook een aardingsmatje onder je polsen bij het lezen, aan de computer, of met je voeten erop, gebruiken zodat je ook overdag je lichaam kunt versterken. Zoals bij elk aardingsproduct neutraliseert het dan ook nog eens effectief de electrosmog rondom je heen.