Order before 22h00: same day worldwide shipping. Fast delivery

0

Your Cart is Empty

1. Interim - Slaap Jezelf (eerste tekst)- NL

Slaap jezelf gezonder en dynamischer met de meest effectieve Aarding™ methode: het Aardingslaken of de Aardingsmat

Laat Moeder Natuur je helpen naar de beste herstellende en verkwikkende nachtrust.

Een diepe herstellende slaap is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden met een geaard aardingslaken of -mat is een uiterst efficiënte manier om je gezondheid snel en doeltreffend te ondersteunen, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam.

Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan. Zo zijn we ontworpen en duizenden jaren ontwikkeld, blootsvoets in contact met de grond.
Nu kun je effectief slapen in verbinding met deze natuurlijke en ontstressende energie in je eigen slaapkamer.

Aarding™ aardingslakens en -matten zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te helpen harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons.
Ze kunnen helpen je lichaamsstress te verlagen(1), de nodige zuurstof(2) aan je organen, spieren en weefsels te geven, door een verbeterde bloeddoorstroming(3).
Ze kunnen ontstekingen(4)(5) helpen neutraliseren zoals de natuur het voorzag en je lichaam helpen om intensiever te herstellen(6) tijdens de slaap of op het werk

Clint Ober (US) is de grondlegger van het aarden en auteur van het boek: "Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?"

Een aardingslaken gebruiken kan gelijk staan, door de natuurlijke werking ervan op je lichaam, met jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, door een diepere, herstellende nachtrust en in optimale gezondheid.

Opgelet voor Chinese namaakproducten!
Bij Aarding™ dragen we betaalbare kwaliteit zeer hoog in ons vaandel.
We deden even de test. Kijk je mee?

1.De Biologische Effecten van Aarding op het Menselijk Lichaam Gedurende de Slaap gemeten via Cortisol Levels en Subjectieve Rapportage van Slaap, Pijn en Stress. The Journal of Alternative and Complementary Medicine Vol. 10, Nr 5 pp. 767–776. Maurice Ghaly and Dale Teplitz.
2. Veranderingen in Polsfrequentie, Ademhalingsfrequentie, Bloedoxygenatie, Perfusie-index, Huidgeleiding en hun Variabiliteit veroorzaakt tijdens en na Aarding. The Journal of Alternative and Complementary Medecine, Volume 16, Number 1, 2010, pp. 1–7, Gaetan Chevalier7.
3. Earthing (Aarding) van het Menselijk Lichaam vermindert de Bloedviscositeit, een belangrijke Factor bij Hart- en Vaatziekten. The Journal of Alternative and Complementary Medicine, Vol. 19, Nr 2, 2013, pp. 102–110. Gaetan Chevalier, Stephen T. Sinatra, James L. Oschman, Richard M. Delany.
4. De Biologische Effecten van Aarding op Ontstekingen, de Immuunrespons, Wondgenezing, Preventie en Behandeling van Chronische Ontstekings- en Auto-immuunziekten. Maurice Ghaly, Dale Teplitz. The Journal of Inflammation Research. 24-03-2015
5. Het Aarden van het Menselijk Lichaam vermindert Chronische Ontstekingen en gerelateerde Chronische Pijn. ESD Journal, A. Clint Ober. 14-7-2003

Kwaliteit-aardingslakens

De Hoogste Kwaliteit verzekerd
De Aarding™ aardingslakens, -slopen en -dekens zijn standaard geweven met 5% antibacterieel en antiviraal zilvergaren (tussen 650 en 900 meter). Dit geeft de beste geleiding zonder dat het aanvoelen van het natuurlijk zuiver biokatoen je slaapcomfort verminderd. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen.
Alle medische testen werden tot nu toe op deze stof uitgevoerd. Meer zilver heeft geen zin naar aarding en duurzaamheid van het laken, deken of de kussensloop. Het maakt het product enkel harder en duurder. 
Meer zilver vermindert ook de hoeveelheid katoen in het laken dat nodig is om de zouten in je transpiratie te bufferen om oxidatie te voorkomen.

Je kunt prima je eigen bovenlaken over de Aarding™ lakens gebruiken zonder dat de efficiëntie voor je gezondheid erdoor daalt. Dit vermindert de wasbeurten en verlengt de leeftijd nog van je aardingslaken.

De aardingslakens, -matten en slopen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan, bij normaal gebruik, even lang mee als een niet geaard product.
Wel niet wassen met bleekmiddelen of wasverzachters maar met een kleurwasmiddel of met de nieuwe Ecostrips.

Als alternatief bieden we nu ook zachte en ademende Aarding-slaapmatten aan, op basis van met koolstof doordrenkt kunstleer, met identieke aardingseigenschappen voor je lichaam en met een zeer lange levensduur.

Disclaimer

De info op onze site is niet bedoeld om medisch advies te vervangen. Hierdoor nooit het inwinnen van medisch advies uitstellen, medisch advies negeren of een medische behandeling stopzetten.