Caroline Coussens (NL)

Ik gebruik nu zo’n 3 weken de aardingsprodukten (laken, sloop, matje, zitdekentje) en ben super enthousiast!!! In m’n shiatsu/voetreflex/rebalancing praktijk heb ik al enkele mindblowing ervaringen met cliënten gehad (waaronder de been trombose), slaap zelf al stukken beter, super herstel na halve marathon! Ik kan het wel van de daken schreeuwen!

Keesy Whitehall (BE)

Hey Ludo,
Wat een magisch slaaplaken, zeg!! Ik heb chronisch pijn, vaak zo fel dat ik moeilijk kan stappen. Na 3 nachten aardenn is mijn pijn meer dan gehalveerd! En sta ik in één vlotte beweging op van een stoel én zelfs uit bed!

Adrienne Theunis (NL)

Het slapen van mijn kinderen op een aardingslaken is geweldig. De oudste slaapt langzaam aan steeds meer! De eerste week gemiddeld 30 min meer en de tweede week 1 uur meer. De jongste zat al jaren aan de melatonine en sinds twee weken is ze zonder en behalve dat ze snel inslaapt,slaapt ze ook langer. Vannacht 11,5 uur! Overdonderd!

Debby Pauwels (NL)

Ik ben superblij met mijn aardingslaken. Ik hoef geen bedsokken meer aan, mijn voeten zijn heel snel warm in bed, mijn hele lichaam voelt warmer en behaaglijker aan. Ik hoef geen slaaptabletten meer te slikken, val snel in slaap en slaap veel dieper. s’ Morgens wordt ik uitgerust wakker en heb veel meer energie. Ik ben super enthousiast en heb ook een kussensloop besteld.